INFO HEDON, ZWOLLE

Love, Fear and the Time Machine Tour 2015

Op 30 Oktober 2009 stond Riverside, de progressieve rockband uit Polen, al in een propvol Hedon. Sinds 2009 is Hedon haar pand niet het het enige wat groei heeft doorgemaakt, nee Riverside is een band die altijd in ontwikkeling is, een rijzende Poolse ster. Sinds haar oprichting in 2001 bracht de band meerdere succesvolle albums uit, tourde zij als support van Progrock grootheden Dream Theather door Europa, en headlinende zij zelf meerdere uitverkochte tours. In hun thuisland Polen hadden de heren al de eer om op het Poolse Woodstock festival te spelen voor meer dan een half miljoen mensen!

Hun laatste plaat dateert uit 2013 en draagt de naam SONG ( Shrine Of New Generation Slaves), deze 8 nummers tellende en daarmee 50 minuten durende  plaat is de meest succesvolle plaat van Riverside tot nu toe. Met meerdere topnoteringen in Europese hitlijsten en een nominatie als ‘’Breakthrough Artist of 2013’’ bij de Classic Rock UK Prog Awards tot gevolg. Het nieuwe album van Riverside is  gepland voor September 2015, genaamd Love,Fear And The Time Machine. Één ding mag zeker zijn, na bijna 15 jaar bestaan is de rek er nog lang niet uit bij Riverside, in tegendeel, de band lijkt alleen maar beter en beter te worden.

http://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/3889/riverside

riverside2